Medewerkers

Zaakvoerders: Frank Van Langendonck & Dr. Ester Meeus

Frank Van Langendonck, zaakvoerder/docent: Reeds de jaren ’80 actief in de transportwereld. Waarvan 4 jaar als magazijnier, distributiechauffeur, chauffeur internationaal, nadien als planner en operationeel verantwoordelijke. Sinds 05 mei 2011, na een intensieve opleiding in Duitsland, erkend als Ladungssicherungsexpert VDI2700 & EN 12195-1!

Dr. Ester Meeus, zaakvoerster/docent: Afgestudeerd als arts in 2007, gespecialiseerd in EHBO technieken. Ervaring als dokter bij het medisch interventieteam op circuit Zolder. Dr. Meeus staat in voor de EHBO opleidingen nijverheidshelper en hulpverlener, alsmede de opleidingen EHBO in het kader van de nascholing vakbekwaamheid chauffeurs.

Tevens doen wij beroep op meerdere freelance docenten met een brede ervaring in de transport en logistieke sector. Dankzij deze ruime en brede ervaring van onze instructeurs , kunnen wij een degelijke en vooral verstaanbare opleiding garanderen voor u en uw medewerkers. Bovendien volgen we zelf regelmatig bijscholingen om de nieuwe verwikkelingen in de sector te blijven beheersen.