Wie zijn we?


Transport- & logistieke opleidingen op maat

In de transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal. EDCO Safety dan ook een ambitieus opleidingscentrum, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere over de veiligheid, logistiek en transport, gericht op A.R.A.B.(codex). EDCO-Safety onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met meer dan 20 jaar trainingservaring.

Groot aanbod trainingen en opleidingen

Of het nu gaat om veiligheid opleidingen, intern & extern transportmiddelen en beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer: bij EDCO-Safety hebben we ruime ervaring met de wetgeving A.R.A.B.- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen.

Opleidingen in-company en maatwerk

Tijdens een in-company opleiding kan er direct ingespeeld worden op uw wensen en behoeften. De inhoud wordt aangepast aan de concrete werksituatie van de deelnemers en de opleiding vindt plaats op een door u gekozen locatie. U geeft zelf aan wat het doel is van de opleiding en welke kennis dient verworven te zijn. Indien u dit wenst, kan er ook vooraf een observatie op de werkplek plaatsvinden.