Test & certificering van voertuig opbouwen volgens norm EN 12642 L / XL

Procedure

Wij adviseren u over de huidige toestand van uw voertuig en bieden  indien nodig oplossingen aan. U ontvangt een gedetailleerde offerte van de testprocedure en eventuele voertuigaanpassingen.

Test & certificering van voertuig opbouwen volgens norm EN 12642 L / XL

Op gebied van ladingzekering bieden wij u een helpende hand aan om aan uw klanten, leveranciers en politie aan te tonen dat bij u het zekeren van ladingen conform wetgeving geregeld is.

In ons atelier te Bree beproeven wij uw voertuigopbouw met onze modulaire testinrichting, waarbij de opbouwsterkte van kopschot, zijwand, rongen en achterwand wordt beproefd. Deze onderdelen kunnen wij versterken of  indien nodig vervangen.
Na afloop van de beproevingen worden de testresultaten door ons vastgelegd in een beproevingsrapport. Dit rapport bevat onder meer een beschrijving van de voertuigopbouw en de testprocedure. U ontvangt een certificaat van ladingzekering conform norm EN12642 L of XL

 

Test en certificering van sjorogen volgens norm EN 12640

In ons atelier te Bree beproeven wij met onze modulaire testinrichting de sjorogen van uw voertuig conform norm EN12640. Wij kunnen de sjorogen indien nodig versterken of vervangen.  De testresultaten worden door ons vastgelegd in een beproevingsrapport. U ontvangt een certificaat van ladingzekering conform norm EN12640.

Atelier:

Geerits Constructies nv.
Industrieterrein Vostert 1103
B-3960 Bree
Tel: +32 89 47 36 06
Fax: +32 89 47 37 87
info@geerits.be
Dhr. Jos Pepels